Vi vokser med 3 nye ansatte

Tre nye ansatte til saatchi reklamebyrå i Oslo

Mads Rønold, Ola Bagge Skar og Linus Hjellström

 

Velkommen!

Vi bygger videre på vårt kreative byrå med full digital integrering. Som et ledd i denne utviklingen er Linus Hjellstöm, Ola Bagge Skar og Mads Rønold I løpet av året fått faste ansettelser i byrået, som henholdvis Art Director/designer, Production Art Director og Creative and Community Manager.

‘I rekrutteringen satser vi fortsatt på økt digital kompetanse i alle roller, og har sterkt fokus på håndverk. Vi er veldig fornøyd med å ha fått med Linus, Ola og Mads med på laget. Vi skal levere godt innhold på alle flater og det skal skinne. Alle har bakgrunn, kompetanse og egenskaper som vil styrke oss ytterligere i forhold til dette.’ – Byråleder, Jon Fredrik Sandengen

Les saken på KreativtForum