September-sølvtagg til Saatchi

solvtwitter

‘Sølvtaggen i september går til Saatchi & Saatchi for deres kampanje #Grønnpose for Renovasjonsetaten. De som brukte hashtaggen på sine matbilder ble med i trekningen av blant annet øyabilletter og månedsbillet hos Ruter. På en egen side kunne man se hvordan matavfallet ble til drivstoff for 30-bussen i Oslo.

Finnes det digitalt matavfall? Ja! Altfor mye! Det kalles ofte matbilder og de renner inn på Instagram hele tiden, sier kreativ leder Øyvind Waage i Saatchi & Saatchi.

Selv om de fleste av oss kan få nok av matbilder på Instagram, er ikke tanken å henge ut de som poster, men heller få dem til å gjøre noe for miljøet i samme slengen. På den måten har vi klart å minne mange nye på den grønne posen i forbindelse med måltider og matavfall, sier Waage.’  Les hele saken på Kampanje.com

Leave a Reply